Kar Yağışı Sizi Durduramaz!

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı kentleri beyaza bürürken bazı güçlükleri de yanında getiriyor. Kar ve buzla kaplı yollarda araç kullanmak hem zor hem de tehlikeli… Hal böyle olunca randevuların ertelenmesi ve iş hayatının sekteye uğraması kaçınılmaz oluyor.

Tapusor dijital ofis ayrıcalıklarıyla kar yağdı diye işlerinizi ertelemek veya askıya almak zorunda değilsiniz. Gelin bu yazımızda sizlere Tapusor VIP üyelerinin cep telefonlarıyla bile rahatlıkla yaptığı işleri ve müşteri sadakatini nasıl sağladıklarını anlatalım.

Tapusor hakkında detaylı bilgi almak ve ZOOM toplantılarımıza katılmak için tıklayın

Telefon rehberinizde kaç kişi var? 1.000, 2.000 belki de 10.000! Peki bu kişilerin kaçıyla sürdürülebilir ve sağlıklı bir iletişim içindesiniz? Ne yazık ki, müşterilerimizin büyük bir bölümüyle ticaretimizi gerçekleştirdikten sonra iletişimimiz kopuyor. Tapusor Rehber Entegrasyonu sayesinde telefonunuza kayıtlı kişilerin bugüne kadar emlak sektöründeki adımlarını görebileceksiniz. 10 yıllık dev arşiv ve takip sistemi sayesinde kim, nerede, ne zaman, neyi, ne kadara satmaya çalışmış (yayından kalksa bile) öğrenebilirsiniz. Bu sayede portföy veya müşteri bulmakta zorlandığımız dönemlerde çözüm elimizin altında!

Örnek Emlak Muayenesi Raporu için tıklayınız.

Portföyünüzde bulunan mülkleri Tapusor’a ekleyerek varlık yöneticisi olma yolunda ilk adımı atın. Tek bir ekran üzerinden portföyünüzü yönetebileceğiniz gibi yüksek pazar potansiyeline sahip, değeri artan veya düşen, hukuksal kısıtlamalara tabii olan mülkleri görebilirsiniz. Tapusor dijital teknolojileri sayesinde müşterilerinizin mülkleriyle ilgili herhangi bir değişiklik yaşandığında sizi SMS ve E-Posta aracılığıyla uyarırız. Dilerseniz bu mülklerle ilgili 100 sayfaya varan kapsamlı emlak raporları saniyeler içerisinde alarak müşterilerinize gönderebilirsiniz. Böylece pazarlama faaliyetlerinizi dijital teknolojinin kolaylıklarından faydalanarak her an, her yerde sürdürebilirsiniz.

Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz tanıtım toplantılarımıza sen de katıl.

Yukarı