Elon Musk’tan yatırım tavsiyesi! Ev, hisse senedi ve fiziksel ürünler alın!

Ünlü milyarder Elon Musk, yüksek enflasyonda hangi yatırımı yapmalı sorusunu yanıtladı. Fiziki yatırımları daha kalıcı bulan Musk, ev ve hisse senedi alın dedi.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, dünyada etkisini her alanda hissettiren enflasyon oranlarına ilişkin değerlendirme yaptı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden görüşlerini açıklayan Musk, kendi şirketleri olan Tesla ve SpaceX’in enflasyon baskısını hammadde ve lojistik alanında hissettiğini belirtti. 

MicroStrategy kurucusu Michael Saylor, Elon Musk’ın paylaşımına cevap olarak zayıf para birimlerinin yüksek enflasyon karşısında dibe çakılacağını, ABD’de tüketici enflasyonunun tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını belirtti. Bu nedenle sermayenin Bitcoin gibi mülklere olan ilgiyi yoğunlaştıracağını belirtti.

ELON MUSK: EV VE HİSSE SENEDİ ALIN!

Elon Musk, enflasyonun bu denli yüksek olduğu bir dönemde paranın nasıl değerini koruyacağına ve ne yönde yatırım yapılması gerektiğine yönelik önerilerde bulundu. Musk, enflasyon yüksek olduğunda dolar yerine hisse senedi ve konut satın almak gibi fiziksel ürünlere yatırım yapmanın diğer yatırım araçlarından çok daha iyi ve kalıcı olduğunu söyledi. 

Musk, iyi ürünler ürettiğini düşündüğünüz şirketlerin hisse senetlerine ya da gayrimenkul gibi fiziksel şeylere yönelmek gerektiğini vurguladı.

Öte yandan şirketinin çok sayıda kripto para varlığı bulunan Musk, bu varlıklarını satmayacağını da söyledi. 

Yukarı