Galatasaray Riva’dan rekor gelir elde etti!

Galatasaray’ın Riva’da hayata geçirdiği Düşler Vadisi projesindeki villalar satıldı. Galatasaray, projeden rekor düzeyde gelir elde etti.

Galatasaray’ın sahip olduğu Riva’daki arazinin üzerine, Emlak Konut GYO öncülüğünde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen ‘ Düşler Vadisi’nde ilk etapta satışa çıkarılan villalardan yaklaşık 2.4 milyar lira gelir elde edilecek. Satışa çıkan 700 villadan 685’i sahiplerine teslim edilirken, 4 etaptan oluşacak toplamda 1.330 villanın yer aldığı projede ortak girişim, 3. etap için ön talep dönemi başladı. 

Galatasaray, Düşler Vadisi projesi ile yaklaşık 2.4 milyar TL gelir elde etmiş olacak. 300 villalık 3. etapta metrekare fiyatı ise 50 bin lira ila 65 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 

Riva’daki villalar kapış kapış satıldı

Sözcü’nün haberine göre, 2018 yılının son aylarında tanıtımı yapılan Düşler Vadisi projesindeki villalar tam 8 kat prim yaptı. İlk lansman döneminde 1 milyon 69 bin liradan satışa çıkarılan 1+1 villalar 8 milyon liradan; 1 milyon 400 bin TL’den satılan villalar ise 10-12 milyon liraya devredildi. Aynı zamanda bu villalar yabancılara da satıldı ve yabancıya satış oranının yüzde 3 olduğu açıklandı.

Projedeki villaların tamamı 2026 yılında tamamlanacak ve proje ile 32 derslikli devlet okulu, cami ve 70 dönümlük park alanının yanında, tüm maliyeti Koç ailesi tarafından karşılanan, Mustafa Koç anısına yaptırılan bir golf sahası bulunacak. 

Yukarı