YENİ FIRSAT: VAN’DA UCUZ ARSA SATIŞI!

arsa

Son zamanlarda artan enflasyon ortamında yatırım yapmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ancak, Milli Emlak’ın Van’da düzenleyeceği arsa satışıyla yeni bir fırsat kapısı aralanıyor. Binlerce lira değerindeki arsalar, yatırımcıları cezbetmeye devam ediyor.

Milli Emlak tarafından yapılan duyuruya göre, Van’da bulunan ve 184,53 m² uygun yüzölçümüne sahip arsalar, sadece 6 bin TL’ye satışa çıkıyor. İhale tarihi olarak belirlenen 2 Mayıs 2024 tarihi saat 09:45’te gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenlerin ise 1.500 TL teminat bedelini göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

Uzmanlar, bu tür fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyorlar. Ancak her yatırımın risklerinin olduğunu unutmamak önemli. Arsanın konumu, gelecekteki değer artışı potansiyeli ve çevresel faktörler gibi unsurların dikkate alınması gerekiyor.

Yatırımcılar, bu fırsatı kaçırmamak için hazırlıklarını yapmalı ve gerekirse uzmanlardan danışmanlık almalılar. Unutmayın, doğru yatırım kararı almak için acele etmeden detaylı bir araştırma yapmak gerekiyor.

Yukarı