Taşınma vaktinin gelmiş olduğunu anlatan 10 GIF

Taşınmak, her zaman zahmetli bir iş olmuştur. Kendinize uygun evi bulmak, nakliyeciyle anlaşmak, eşyalarınızı kolilemek fazlaca efor ve zaman harcamanıza neden olacaktır. Ancak bazı durumlar vardır ki; taşınma vaktinin çoktan gelmiş olduğu gerçeğini sizlere bir kez daha hatırlatır.

1-İşe gitmek için saatlerini yolda geçiriyorsan…

Günümüzün 3’te 1’ini çalışarak 3’te 1’ini uyuyarak geçirdiğimizi göz önünde bulundurduğumuzda işe gitmek/dönmek için saatlerini yolda harcamak hiç de akıllıca bir hareket değil.

 

2-“Evlen Artık” baskıları arttıysa…

 

3-“Kazık kadar adam oldun” ile başlayan cümleleri çok sık duymaya başladıysanız

 

4-Sakin bir gün geçirmek imkansız hale geldiyse…

Haftada sadece bir pazarınız var ve onu da uyarak geçirmek istiyorsunuz. Ancak ne üst kattaki komşunuzun haylaz çocuğu, ne evinizin karşısında başlayan yeni inşaat buna izin vermiyorsa, ruh sağlığınızı kaybetmemek için yapmanız gereken şey belli.
 

5-Kış günleri daha zorlu geçmeye başladıysa…

Sıcak bir yuva derken herhalde hiçbirimizin aklına oda sıcaklığı gelmiyordur. Sevdiğinizle birlikte battaniye altında film izlemek keyifli olabilir ama ısınma sorunu yaşayan bir evin taşınmanız için oldukça önemli bir neden olduğu aşikar…
 

6-Eviniz artık ufak geliyorsa…

 

 

 

 

 

 

Ailenize yeni bireylerin katılması ve genişlemesi mutluluk verici olsa da artık yavaş yavaş koli bandı, kutu ve eski gazete aramaya başlasanız iyi olur.
 

7-Komşularınız fazla ilgiliyse…

Her şeyi merak eden, çok soru soran ve çat kapı gelen insanlar her zaman çok sevilmez. Özellikle bu kişi karşı komşunuzsa hiç sevilmez.
 

8-Tesisat sorunları çözülemez hale geldiyse…

Banyonun rutubet yapması, duvarların içinden geçen boruların su sızdırması gibi evinizle ilgili ciddi sorunlar yaşıyorsanız ve bu sorunların çözümü iyice karmaşık hale geldiyse yeni bir ev bakma zamanınız gelmiş demektir.
 

9-Kayınvalideniz yeni ev arkadaşınız olduysa…

Kayınvalidenize yürüme mesafesinde olmak bir süre sonra işin misafirlik sınırlarının aşılmasına yol açabilir. Artık eşinizle yalnız kalmakta zorlanıyorsanız ev ararken yakın çevremdeki ilanları göster özelliğini kapatabilirsiniz.
 

10-Ev almaya karar verdiyseniz…

Ev sahibi olmaya karar verdikten sonra aynı sorunları yaşamamak için ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Mahalleye gidip gözlem yapmak, komşularla ve esnafla konuşmak, yatırım için fiyatları incelemek gibi uzun bir süreçten geçebilir ya da Tapusor.com adresine girip Emlak Muayenesi raporu talep ederek tüm bu bilgileri saniyeler içerisinde öğrenebilirsiniz.

Evinizle ilgili Emlak Muayenesi Raporu almak için tıklayınız

 

Bonus-Tapusor.com Yaşam ve Yatırım Kararı

Ev satın aldıktan sonra bu sorunları yaşamamak evinizi nereden alacağınıza karar vermek oldukça zor bir süreç olabilirdi, eğer Tapusor olmasaydı! Siz de hemen Tapusor.com’a girin ilgilendiğiniz konutlarla ilgili Emlak Muayenesi raporunuzu alın, hata riskinizi minimize edin.

Yukarı