Proptech Etkinlik

Memnuniyetle paylaşalım ki; teminat, yatırım, tasarruf ve mülke dair takip değer ve varlık yönetiminde gelişmeler sınır tanımamaktadır. Bunlardan en önemlisi proptechdir.

Kişiye dayalı tereddüt oluşturan işlemlerde insansız teknolojik tercihler güven tesisi için kendi doğal mecrasında ilerliyor. Geçmiş ve yakın zamanda gayrinakdi değer fiyat ve oluşumlarındaki farklılıklar o kadar çok yatırımcı güvenini zedeledi ki böylesi güven boşlukları ancak insandan olabildiğince arındırılmış yapay zeka ileri nesil mekanizmalar ile giderilebilir.

Burada 100 yıl önceki endüstri çağının gelenekselliğinin yol alma şansı hiç yok. Kaçınılmaz olarak bu tür ortamlar insani müdahalelere yer vermeyen yeniliklere otomasyona evirilmektedir. Görülen o ki proptech ile koordinatla tanımlı, statik/dinamik her bir veri sinyali hangi sektör veya uzmanlık alanına dahil olursa olsun konumsal teknik- sosyo -ekonomik olarak anlamlı bulgulara dönüşebiliyor.

Bunca sensörün varlığında sınırlı insani bilgiler daha çok mikro düzeyde kalmaktadır. Dijital teknolojilerde üç kardeş fintech- legaltech – proptech giderek tek cephede property teknolojilerde yani PROPTECH’de toplanmaktadır. Beş yıldır hazırlık yaptığımız teknolojideki 10 yıllık teknik 45 yıllık mesleki tecrübeyle bunun etkinliğine hazırlanıyoruz.

Yukarı