Kira Ödemeleri İçin Yeni Gizemli Çözüm: ‘Kiram Hesabımda’ Uygulaması Devrede!

banka tapusor

Yapı Kredi, müşterilerine sunduğu yeni bir uygulama ile kira giderlerini hızlıca finanse etme ve kira ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirme imkanı tanıyor. ‘Kiram Hesabımda’ adı verilen bu uygulama, müşterilerin yıllık kira limitini hesaplarına tanımlayarak kira günü geldiğinde hesaplarında yeterli para olmasa bile kira ödemelerini anında gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bu uygulamanın sektörde bir ilk olduğunu vurgulayarak, müşterilere sağlanan bu kolaylıkla ilgili şunları söyledi: “Yapı Kredi olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak onlara hem en doğru çözümleri sunmak hem de benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatmak için ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendiriyoruz. Son olarak uygulamaya aldığımız Kiram Hesabımda ürünüyle Yapı Kredi müşterileri artık kira giderlerini hızlıca finanse edebiliyor ve kira ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.”

Müşteriler, bu uygulamaya şubelerden ya da bankanın internet sitesinden limit başvurusunda bulunarak katılabiliyorlar. Kiram Hesabımda limiti sadece kira ödemeleri için kullanılabiliyor ve kira günü geldiğinde aylık ödenecek tutar kadar aktif hale geliyor. Ayrıca, kullanılmayan aylarda herhangi bir faiz ücreti alınmıyor.

Ürün kapsamında sunulan garantörlük hizmeti karşılığında ev sahiplerinden tahsil edilecek garantili ödeme sistemi ücreti ise lansmana özel olarak yüzde 1 üzerinden ücretlendirilecek. Bu yenilikçi uygulama ile Yapı Kredi, müşterilerine ve emlak sektörüne önemli bir kolaylık sağlamış olacak.

Yukarı