Dünyaca Ünlü İsimlerin Milyonluk Malikaneleri!

Hollywood yıldızları, ünlü şarkıcılar, NBA starları, film yıldızları! İşte dünyanın en zengin insanlarına ait olan milyon dolarlık saray yavrusu malikaneler! Rihanna, Kylie Jenner, Beyonce ve Jay-Z!

Sanat, spor ve sinema dünyasının en çok kazanan isimlerinin sahip olduğu milyonluk malikaneler dudak uçuklattı. İçerisinde süper lüks özelliklerin yer aldığı saray yavrusu malikaneler sahip olduğu özellikler ve fiyatları ile büyük kıyamet koparırken helikopter pisti ve milyonluk yatların bağlandığı evler magazin basınının en çok konuşulanları arasına girdi.

Dünyanın en çok para kazanan şarkıcıları, film yıldızları ve ünlü sporculara ait olan evler resimleri ile büyük ilgi çekerken zengin kişilerin yaşadıkları milyonluk malikaneler saraylar ile yarışacak özellikleri ile dikkat çekti. Son derece geniş ve büyük bahçeli arsaların üzerine kurulan evlerin sahip olduğu üst düzey güvenlik önlemleri de dikkat çekti. İşte bazı ünlü kişiler ve sahip oldukları milyonluk evlerin resimleri…

BEYAZ SARAY DEĞİL RİHANNA’NIN EVİ!

Barbadoslu şarkıcı Rihanna evi ile en çok konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Beyaz Sarayı andıran evin değeri 6,8 milyon dolar olarak açıklanırken 6 yatak odası ve 8 banyosu ile diğer ünlü isimlere göre mütevazı bir büyüklüğe sahip bulunuyor.

HOLLYWODD YILDIZLARI İLE KOMŞU OLAN ADELE BEVERLY HİLLS’STE OTURUYOR!

İngiliz şarkıcı Adele Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Cameron Diaz gibi isimlerle komşu olduğu Beverly Hills’te oturuyor. 4 yatak odası ve 6 banyolu ev büyük bir çiftlik evi havasında tasarlanmış.

DÜNYANIN EN ZENGİN İNSALARI ARASINDA YER ALIYOR: KYLİE JENNER’İN EVİ NEREDE?

Sahip olduğu serveti ile dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen Kylie Jenner’ın evi Hidden Hills’te yer alıyor. 12 milyon dolara sahip olan evin bir sinema salonu, 11 banyosu, 8 yatak odası ve özel spa salonu yer alıyor.

KANYE WEST – KİM KARDASİAN EVİ!

20 milyon dolarlık fiyatı ile dudak uçuklatan evi Reality-şov yıldızı Kim Kardashian’ın eski eşi Kanye West evliyken birlikte almıştı. Evde şu anda Kardasihian çocukları ile birlikte yaşıyor.

JUSTİN BİBER VE HAİLEY BALDWİN ÇİFTİNİN EVİ!

Evlendikten sonra 25,8 milyon dolar ödeyerek eşine ev alan Justin Bieber-Hailey Baldwin çifti Beverly Hills’te Eddie Murphy ve Sylvester Stallone ile komşu olarak yaşıyor.

JENNİFER LAWRANCE NEREDE YAŞIYOR, EVİ HANGİ ÜLKEDE?

Amerika’da Beverly Hills’te yaşayan ünlüler arasında yer alan Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence’nin evi 6,4 milyon dolar değerinde.

ANGELİNA JOLİE – BRADD PİTT EVİ KAÇ MİLYON DOLAR?

Boşanmadan önce ortak oturdukları ev için Angelina Jolie-Brad Pitt çifti 55 milyon dolar ödemişti. Evin toplam 25 odası bulunurken kendisine özel plajı ve bu plajda her an kullanıma hazır süper lüks bir yat bulunuyor.

Yukarı